Not A Brand Just Ties @ Salt Market Scheveningen

Not A Brand Just Ties @ Salt Market Scheveningen

Kom naar de Salt Market op Tweede Pinksterdag, maandag 25 mei!

Van 11:00 tot 18:00 live muziek van o.a. Piñata, foodtrucks, vintage, design en natuurlijk mooie dassen en strikken van NOT A BRAND JUST TIES!

Over de Salt Market

Genieten aan de kust met een zilte lucht in de neus en de neus in de unieke en lokale producten. De ideale plek om te ontladen na een hectische werkweek en kennis te maken met wat lokale ondernemers te bieden hebben. De Salt Market beantwoort de vraag wat een kustplaats meer te bieden heeft dan spectaculaire zonsondergangen, een groot zoutwater bad, restaurants met bijzondere uitzichten en de uitgelezen mogelijkheid om de voeten te scrubben in het zand. Niet alleen voor de jongsten uit ons gezin, maar voor iedereen die een toevoeging aan een reeds heerlijke dag uit kan waarderen.

 

Door de krachten van een zeer divers aanbod van lokale ondernemers te bundelen en te presenteren op unieke locaties, hebben wij een uniek concept weten te ontwikkelen waar de bezoeker kan genieten van onder andere muziek, een hapje en een drankje, unieke producten en, niet onbelangrijk, het strand. Deze formule voor succes zorgt voor een extra goede herinnering aan een dagje aan zee. Activiteiten voor zowel de kinderen als de volwassen en daarmee toegankelijk voor een ieder.

 

Tot op de Salt Market aan de Scheveningse kust!

 

www.facebook.com/events
www.saltmarket.nl

€0,000 items